Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hage, att man ha mage...


EU har åter lagt sina klåfingrar

I sånt de inte klarar av

Enligt EU så får inte en hage

Ha mer än 50 träd/Ha

Tänk om de kunde göra lite nytta

Istället




Fri vers av LassO
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-25 22:41



Bookmark and Share


  rockpuppy
Väl rutet i poetisk form!
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO