Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämställdhet


Ensamstående kvinnor
Vill ha rätten att inseminera
Ska inte ensamstående män
Då ha samma rätt

Att få inseminera sej
Med en kvinna
För att bli far
Var det inte
JÄMSTÄLLDHET
Vi talade om…




Fri vers av LassO
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-28 13:13



Bookmark and Share


  gunillago
En fullkomligt legitim undran.
2009-02-28

  genni VIP
En tanke som slår mig, var finns barnens rättigheter här?
Borde de inte ha rätt till att veta vem som är deras far!!!
I den här frågan så är det nog många som har åsikter, misstänker jag...
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO