Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Monarkisterna visar sin rätta sida... "undrar om den är populär" hehe


Monarkisterna

Monarkisternas representant
Säger sig vara missnöjd
Med prinsessans val av man

”Helst en utländsk prins”
”Eller en europeisk adelsman”
”Eller möjligen en svenska adelsman”
Var deras åsikt

Misstänker att de inte gillade kungens nej
Till att bli storvisir hos frimurarna heller
Känns som ett slags ”underkännande” kanske

Av både ”adelspacket” och
Tillhörande frimurare…
Lite kul faktiskt….




Fri vers av LassO
Läst 219 gånger
Publicerad 2009-02-25 10:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är själv rojalist och monarkist men tar definitivt avstånd från frimurarna.
Det är emellertid så att vår nuvarande kung tackade nej till medlemskap i en hemlig orden.
Det hedrar honom.
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO