Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är vinter

Det är vinter
När jag tittar ut och ser vit mark
Då är det vinter
När det är kallt
Då är det vinter
När tågen går sönder
Då är det vinter
När snögubbarna smälter
Det är vinter
När skridskor slipas
När overaller blir för små
När du säger att snart är det vår
Då säger jag
Det är vinter




Fri vers av Hubbishelena
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-25 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena