Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterskrud


Vinterns vintrigaste
Vitaste
Skrud
Döljer alla tråkiga sår
Och skräp
Utomhus
Grus på asfalt
Löv som ej krattats
Tappade handskar
Och slängda godispapper
Samt alla dessa jävla fimpar
Hundskit och snus

Men oroa er inte
De kommer snart fram igen




Fri vers av LassO
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-26 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO