Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Googla

Googla hela natten
Googla hela dan
Googla hela natten
Nyfiken som fan

Googla hela natten
Googla hela dan
Ögonen som brinner
Byten bara rinner
AooaooAoooaoooaoooaooo




Fri vers av LassO
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-26 00:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dagens garv! Jättebravo!!!!!
2009-02-26

  Larz Gustafsson VIP
"Googla hela natten"!

Den var bra!!
Dagens garv.
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO