Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utveckling behöver inte betyda förändring


Högerpartiet
blev
Moderater

Moderater
blev
Nya moderater

I tron att folk
skulle
kunna manipuleras

Vilket blev fallet
men
inte för alla

Gudskelov

Hur som helst
grundfärgen
är ändå

Nu som då

mörkaste
blå

Synd att de lagt beslag
på en


vacker färg




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-25 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP