Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kommentar...


universum

universum är oförståeligt, ofantligt och ofattbart

vi är bara små plankton i den största av oceaner och du är inte ensam om att känna dig döv

gör inte universums storhet också att någon i andra delen inte kan höra oss?

... ack detta universum... men fortsätt lyssna!




Fri vers av staff
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-25 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

staff
staff