Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porträtt



De många stearinljusen
lyser upp det stora rummet.
Där ute är natten svart.
Fönsterrutorna är tomma
likt tavlor utan motiv.
Natten känns nära
då den trycker sig mot rutorna,
påträngande, instängande.
Då jag försöker se ut
ser jag bara mig själv
underligt förvrängd
av ljusens rörelser.
Ett förvirrat och mörkt,
förvridet porträtt
svävar i mörkret.




Fri vers av Anna H
Läst 396 gånger
Publicerad 2004-06-03 11:10



Bookmark and Share


  Tothem
sitta där vid fönstret.. Så fint beskrivit, jag får lite "höst!-känsla. Tack!
2004-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H