Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är nog i en ordtorka.




När poetens penna gråter

 


min penna gråter bläck
droppar av poesi
på tårstänkta papper
i min lilla svarta bok

där skriver jag ner
de orden
jag inte vågar yttra än

och mitt hjärta svämmar över
för det finns så mycket som vill ut
men jag är för feg
rädslan styr

så i tystnad
gråter min penna
om alla hemligheter
mitt hjärta bär på

de hemligheter
jag delar med min svarta bok
som jag egentligen
vill dela med dig

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 1273 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2009-02-26 00:37



Bookmark and Share


  jordgubben
Den här dikten känner jag igen mig i. Jag skriver kanske alldeles för mycket när jag tänker efter... Jag tycker att du får fram så mycket känslor med din dikt, och att du har intressanta och vackra metaforer. Det blir ett bokmärke på den här!!
2009-04-04

  Gisela Nordell
rent klart och äkta
med fin känsla
2009-04-03

  Ex¤animo
Tur att din penna kan gråta ibland. För den gråter vackert och lidelsefullt.

I din framtid, spår jag att du möter, en flicka, som möter dina ord,
med den uppskattning och uppmärksamhet, de förtjänar.

Och den flickan, kommer förvara alla dina fina ord, längst in i sitt uppvärmda hjärta.

Det är vad jag ser i kulan, just nu...

;-)
:D
2009-03-08

  När vi blir strukturer
När det är dags att skriva en kommentar så frågar ju denna dator och site om texten är värd att läsa - och mitt svar på det är oh ja. oh, oh ja, den här texten är värd att läsa och den är värd mer än så.
2009-03-01

  fiischwer
superfint (:
2009-02-26

  Suzy med punkterna
Mycket stark förmedlad känsla
2009-02-26

  Vinkelns
Ja, visst handlar skrivandet om mod? Om modet att visa sig, verkligen sig själv. Himla bra fångat!
2009-02-26

  Aida*
helt fullkomligt underbart.
Jag vill se en stjärna tillägnas denna text.
2009-02-26

  Losnall
Wow... Saknar ord... Vackert iaf...
2009-02-26

  Anna-Malin
Vackert.
2009-02-26

  Mr Lindemann VIP
Bra och en text att famna samt ta till sig i all välmening

En text att grunna på under helgen och fråga sig sedan ifall jag som förf kan dela med mig från mitt innersta i allt?

Skall man alltså lämna ut sig helt, som konstnär?
2009-02-26

  REYES
inte änns VIP kommer åt dom..
2009-02-26

  Svartsilver
underbart bra!
2009-02-26

  Jaseph
Pennan som gråter...Ja, det är väl så det går till. En helt underbar dikt!
2009-02-26

  kärleks ängel
underbart , du måste bara!
2009-02-26

  peter markurth
bra
2009-02-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Har orden i
boken kommit
på pränt så har
ju något hänt, då
dröjer det kanske
inte länge förr än
Du får något sänt...
Just det, som Du mest
tyckt och har känt!
Finurligt skrivet!
2009-02-26

  Sei
Underbar.
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP