Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tätt intill



Du ligger så tätt intill
andas så långsamt.
Ditt hjärta slår mot min arm
där innanför ditt bröst.
Du sover så nära
så tätt intill mig.
Så vill jag ha det i evighet.




Fri vers av Anna H
Läst 462 gånger
Publicerad 2004-06-03 11:13



Bookmark and Share


  Rachel Roth
...ännu en kärleksfull ömhetsdikt!
2004-06-05

  Tothem
Visst är det så man vill att det ska vara! Blev glad Tack
2004-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H