Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bankad, pundad



Royal bank of Scotland
Har gjort en förlust
För 2008
På 300 miljarder kronor
”men 2009 har startat bättre”
Woaw…. ”vilken tur”…




Fri vers av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-26 19:24



Bookmark and Share


  Halili
hahaha
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO