Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planet

Om jag var en planet,
skulle jag existera bortom mars.
Där ingen kunde se mig,
bortom människans synhåll.
Liten och obetydlig.
Likt ett ointressant,
förbrukat verk.
Men jag skulle ha en egen sol,
som värmde mig.
Min yta skulle vara full,
med växtlighet och vatten.
Egna stjärnor att se på,
en egen himmel att skåda.






Fri vers av Alvöga
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-07 20:05



Bookmark and Share


  Arowana
En helt underbar liten dikt om en värld att önska sig till. Tack sötis!
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Alvöga
Alvöga