Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full gas

Dagen innan hade vi druckit så våra hjärnor blödde.
Dansat, vrålat, hånglat, njutit.
Nästa dag var det party igen. Klockan var 17.30 när fyra bakfulla killar satt kring ett bord med varsin oöppnad öl.
Truls tog tag i kapsylen, tittade upp och sa lite, men bara lite, frågande: ”Det är väl full gas idag också?”
Vi nickade lite diskret. För visst var det full gas.
Det är alltid full gas.




Fri vers av Ola Nilsson
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-09-05 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Nilsson
Ola Nilsson