Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående Daniels och Victorias kärlek

Till alla er som inte bryr sig om prinsessan Victorias och Daniels kärlek kan jag bara säga
Till alla er som är arga över att vi vanliga medborgare ska betala deras dyra bröllop kan jag bara säga
Kan ni inte fatta detta
Det är en stor grej
För när de gifter sig nästa år så kommer det att göra så att den svenska kronan blir mer värd
För det kommer att komma så mycket utländska turister hit till Sverige ifrån alla möjliga håll
Kungar som drottningar och andra prinsessor och prinsar och presidenter och sådana som oss helt vanliga dödliga
för att titta på detta spektakel
Och sen ska vi inte snacka om alla dessa t-shirts, affischer, nyckelringar, damtidningar och så vidare som kommer att säljas
Det är en miljardindustri
Så släpp det där nu med att vi måste betala deras bröllop
Jag lovar att vi kommer att få igen varenda krona som vi lägger ner på deras bröllop
Och för det andra
Kanske någon av er vill byta kalsonger eller trosor
med Daniel eller Victoria
Att hädanefter alltid bli synad i sömmarna
Fotograferade vad de än gör eller vart de än går
Inget privatliv alls
Nej tack
Inte för min del i alla fall
Inte för allt smör i Småland
Tillönska då dem istället ett lyckligt liv tillsammans
Är det verkligen för mycket begärt
Dom har väl den rätten att få älska varandra precis som oss vanliga dödliga

Med vänliga hälsningar

Ken Cassel
26/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-26 14:58



Bookmark and Share


  kärleks ängel
Kärlek går inte att välja den finns bara där!
2009-02-26

  Lotti
åsikter det är bara åsikter. Jag tycker vi bör tänka på vad vi producerar ,nyckelringar med de två på anser jag vara skit.
Finns så mycket annat jag anser är vettigare att lägga pengarna på.
som sagt åsikter.... det är vad det är :-)
olika perspektiv på samma sak
2009-02-26

    tramp
Bra Ken !

Det är som du skriver självklart är de "unga tu" ett bra PR vapen för Sverige !
Jag är övertygad att de kommer att göra ett bättre jobb än vår nuvarande "knug"
har gjort.

Sen är detta med monarki eller ej . Tja har vi dem så har vi dem tycker jag.
Ev skulle man kunna få "gåå ur" monarkin ala svenska kyrkan modell om man nu tycker att monarki ej rimmar med ens
egna uppfattningar och värderingar.
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel