Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosa

Makadamvägen makar makabert
moderligt mot milens mål
Småstigar slingrar sig sprudlande
sprider sig sprittande snubbligt
Kring krasiga klippor
kostar krascher kolossalt
Ärlig är ärlans ännu
ätbara ägg
Faser förblir fasor och
fula fåglar föraktas förfärligt

Katterna är kuttrande kardor
kloandes krafsandes klampandes
Skog sårbar är stensötan
sav sipprar som saliv
Från förruttnande farans
flodlika ofrånkomliga flöde
Ingens ister nog ivrigt
att ilas iväg
Galna grödor gror på
gråa grodans gap

Småstigar slingrar sig sprudlande
sprider sig sprittande snubbligt
Småstigar slingrar sig sprudlande
sprider sig sprittande snubbligt

Delas dödligt dansant
Klonas kremerande kravatt

Hattfnatt hittar inte
hemma har havererat

Bergen bugar inte
Trädtapeten trugar mig
Kom in i mitt labyrintmönster psykedeliskt
tveka ej!

Småstigar slingrar sig sprudlande
sprider sig sprittande snubbligt
Småstigar slingrar sig sprudlande
sprider sig sprittande snubbligt

Virrar i vindlande virvlar

Men

Makadamvägen makar makabert
moderligt mot milens mål




Fri vers av Rufstufsan
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-26 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rufstufsan
Rufstufsan