Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag rullar betyder viss VOLVO Pengarna rullar, till cheferna.... mer som de verkar...


Handla svenskt

Säger upp 16000 pers men höjer chefernas löner,samtidigt som försäljninge inte bara rasar den har nästan försvunnit.

"Handla svenskt, ja varför?"
----------------------------------------------------------

113 SVT Text Fredag 27 feb 2009
INRIKES Publicerad 26 februari

Volvos ledning kan få högre lön

Trots kristider kommer nu förslag om
att Volvoledningens löner ska höjas.
De ligger lägre än hos andra företag,
säger koncernens ersättningskommitté.

Kommittén föreslår att årsstämman
höjer taket för cirka 250 ledande
befattningshavares rörliga löner från
50 till 60 procent av den fasta lönen
i år. Koncernchefens lön höjs inte.

-Förslaget är katastrofalt och
timingen är under all kritik, säger
Günther Mårder, tf vd på Aktiespar-
arna, som syftar på att 16.200 Volvo-
anställda har varslats. -I det läget
är det magstarkt med nya chefsbonusar.
Läs mer på sidan 163




Fri vers av LassO
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-27 11:02



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Ja, man blir direkt illamående när redan välbetalda toppchefer ska få ÄNNU MER ! Och i DETTA LÄGE med tusentals avskedade arbetare ! FRUKTANSVÄRT !!!
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO