Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonbön


de möts i gläntan
vid gryning i törst

älvor fattar händer
sluter cirkeln hel

blundar och nynnar

låter samklang stiga
mot sky i moln

i skymning
ska gudar granska

tappa toner tillbaka
i sommarregn över byar

välkommen väta








Fri vers av Pah
Läst 342 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-27 10:25



Bookmark and Share


  Nova-Liv
mycket vacker
2009-03-15

  Svartsilver
så underbar sagodikt
spännande att läsa något sådant ifrån dig.
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Pah
Pah