Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dinosaurier sjöng

När dinosaurier sjöng
och stampade takten
var världen lyckligt ung




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-27 22:14



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
En värld på frammarsch - odödlig. Gungade i takt med dinosauriers sång.
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP