Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stadigt varande

 

I flyktiga stunder
kunde jag inbilla mig
att jag levde

det märkliga
är att det är dom stunderna
jag kommer ihåg

så nu jagar jag flyktigheter

och fångar ögonblick




Fri vers av Blodros
Läst 346 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-02-27 22:18



Bookmark and Share


    Stella Stol
Vacker
2009-02-28

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
split organism, väl igenkännande
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros