Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vinterns sista blåsning

 

Gatorna jag går på är hala

och jag trampar snett mest hela tiden

 

Broar byggs och tunnlar likaså

för midjan är alltför smal

 

jag vet att jag vet vem jag är

men jag tror inte att du vet

det är inte lätt att vara blyg

när man är en clown

det är inte lätt att kategoriseras

när man inte passar nånstans

 

Broar byggs och tunnlar likaså

 

och kanske är det så att det där med tunnelseende är något bra

även om jag själv envisas med att se hela regnbågen  

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-27 22:22



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
En klurig en det här...får mig att fundera på lite av varje, som hör livet till, de där clownerna är allt ganska blyga av sig, för det mesta, det är jag i varje fall säker på !!!
2009-02-28

  korpfjäder
men är det inte så, att clowner alltid är blyga (undantag finns kanske) under masken.
Och att det är just de blyga som ser regnbågen i sin helhet - till alla andras sorg - de som inget ser och inte heller får veta, eftersom de blyga är så blyga att de inget berättar.
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP