Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar

Tankar far igen mitt huvud.

Hela tiden flyger tankar omkring.

Tänk om,

Jag kunde få en lugn stund.




Fri vers av Ghost85
Läst 459 gånger
Publicerad 2005-09-06 07:37



Bookmark and Share


  Stragedi
beskrivande trygghet i min famn.
2005-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ghost85
Ghost85