Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harry på recept


Det borde vara krav
Att i alla handlingar rörande patienter
Att alla medicin som skrivs ut
Ska ha motiveringen
Vad den ska vara emot
Vad man förväntar sej att den ska göra
För varje enskild människa
SAMT utvärdering, "vad hände"

Det kan inte vara rimligt att läkemedel
Ska vara som en Harry på ATG
”Vi får se vad som händer”
”har du tur så funkar det”




Fri vers av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-28 11:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt.
"Det borde vara krav"
Applåd!
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO