Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frisörskan


-Vi kan färga lite om du vill också.
-Rör du mina silverstrån så forcerar jag din röv, svarade jag
och märkte hur hon skälvde till och tappade saxen.




Fri vers av Tawee
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-28 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tawee
Tawee