Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter kvinna 500 - (Eller när hon presenterade en avdankad kuk)


Det var först när jag knullat nr 500 och till slut äcklats jag ringde min första kärlek jag besudlat och pratade om den kravlösa ädla kärleken varpå hon presenterade en fet och ful man som fick mig inse loppet kört och mig fortsätta mitt fördärv.




Fri vers av Tawee
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tawee
Tawee