Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diagnosflickan (Eller vi säger felknullad)


Hon gjorde allt för att få en diagnos,
för visst måste man ha några kedjor att skylla på
så att man kan säga:
Det är inte mitt fel att jag är resultatet av ett felknull!




Fri vers av Tawee
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-15 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tawee
Tawee