Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En till blondin (...som gillar invandrare?)



- Jag gillar invandrare, de är så charmiga, sådana invandrare som är försvenskade, de är bäst!
- Jaha... så du gillar svenskar med andra ord?
- Mm alltså mmm liksom mmm!




Fri vers av Tawee
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-15 16:04



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Brutalbra om främlingsfientlighet!!!!
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Tawee
Tawee