Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöjesparken (Eller när hon spydde på sig själv)


Världen är en nöjespark,
attraktioner människor
de skrämmande
de som får en att spy
de man inte glömmer
Jag vet i varje fall
att jag igår fick henne att spy på sig själv.




Fri vers av Tawee
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-13 23:14



Bookmark and Share


  Dilsewat
Nice achievement!
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Tawee
Tawee