Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trumhinnan (Eller hur jag blev fri från pipiga kvinnoljud)


Jag hade ont i öronen och gick till läkaren:

- Du har ett hål i vänstra trumhinnan!
- Vad kan jag göra åt det?
- Det måste opereras om det inte läker av sig själv.
- Vad finns för risker med det?
- Troligen kommer du att få lite sämre att höra ljusa toner.
- Så du menar att pipigt kvinnotjafs skulle kännas mindre irriterande?
- Ja om de har ljusa skrikiga röster så, sade han, varpå jag tog en bommullspinne och stack hål i min högra trumhinna.




Fri vers av Tawee
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-16 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tawee
Tawee