Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Protes(t)er


Ena dagen ska man åka till Malmö
Och protestera mot tennismatcher
Andra dan så eldar man upp butiker
I Södertälje

”I protest mot USA”

Man protesterar mot amerika
Genom att elda upp svenska affärer
I den stad som tagit mot mest ”flyktingar”
I hela Västeuropa troligen…

”Konsekvensanalys” i klass med
dagis för utvecklingsstörda




Fri vers av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-28 18:45



Bookmark and Share


  peter markurth
Usa måste förhindras att utöva makt utanför landets gränser...

Tyvärr kan man bara möta deras aggression m våld...
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO