Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

märkvärdig är du..

 

 

märkvärdig är du..

som syns i mina drömmar

och ständigt finns inom mig

som tassar runt mitt hjärta

och smeker min kind

 

märkvärdig är du..

som fått skuggorna att dra undan

och kittlar mitt sinne

som skrapat fram mitt väsen

och fått mig att fnissa

 

märkvärdig är du..

som gett mig stolthet i bröstet

och viljan att ge trygghet och glädje

som får mig att slå kullerbyttor

och sjunga min sång

 

 




Fri vers av micke marin
Läst 297 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-05-23 09:03



Bookmark and Share


  Blåbäret
blir alldeles genomvarm och glad av detta...underbar läsning
"gett stolthet i bröstet"...sicke'n bröstkorg du lär ha
2009-06-02

  Blue-star
Jätte fin text....
2009-05-23

  Maria Natasja
Åh, Micke...dettta var otroligt fint! Braaa!
2009-05-23

  Teresia Ridell
Härligt, sprudlande !!
2009-05-23

  livsdans
Spännande!
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin