Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönheten kommer innefrån

Man ser all reklam om perfekta
modeller men mår dom så
bra i sin perfekta kostym

Nej det tror inte jag dom gör
innerst inne mår nog dom sämst
mot vi som har skönheten som
kommer innefrån

Man ska vara glad för den man
är alla är vi vackra för skönheten
innefrån är det som är viktigaste
tycker jag

Så min åsikt är viktig tycker jag
för man är viktig för den person
man är så den ska man inte ändra
på så min skönhet bär jag inom
mig för att jag är jag och du är du




Fri vers av Ann-christin
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-28 18:48



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Fina och starka ord. Visst kommer skönheten innifrån.

"Så min åsikt är viktig tycker jag
för man är viktig för den person
man är så den ska man inte ändra
på så min skönhet bär jag inom
mig för att jag är jag och du är du"
2009-03-02

  Mr Lindemann VIP
Idag känner jag mig skön

imorgon känner jag mig vacker

övermorgon när jag känslan av att vara fin

Alla övriga dagar är jag bara en man
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin