Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontakt...


Alla människor är en ö
- befolkad

res dit
ifall

du vågar

I annat fall
missar
du

hela kalaset




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-28 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP