Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så fantiserar jag om dig

om hur det skulle vara
du vet det där som sällan uttalas

det där, mellan människor
som alla gör men inte gärna talar högt om

du vet det där
när något händer i hela kroppen

som känns i varje fiber
blir till längtan äkta lusta

så fantiserar jag

om dig

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 424 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-02-28 22:05



Bookmark and Share


  ramsesII
Sinnerligt och vackert!
/M
2009-03-21

    Noomi
effektfullt pirrande,,,
så fantiserar jag om dig..
2009-03-15

  Rockalex
Fantisera
tankens kraft

enorm


kropparna korresponderar
2009-03-01

  Per Teofilusson
Tänker Silvia, min faster, hon den fina på jobbet. Söt text.
2009-03-01

  Anders P VIP
laddat, än mer spännande av att du använder grå text till det "outtalade"
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol