Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåva

 

jag var en gåva
äkta menad
given genom längtan
efter något bestående
i det sanna

gåvan bekräftades
jag blev
mottagen och öppnad
synad, omfamnad
och upptäckt
smekt av starka fingrar

användes jag
som en äkta gåva
fyllde en funktion
blev till del i något
uppskattades
ärades högt

jag var
en älskad gåva
tillgänglig
i lustens alla timmar
kärleksfullt närvarande
alla ensamma dagar

äkta menad
till för

mottagaren

 

jag var en
gåva

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 278 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-01 15:40



Bookmark and Share


  Rockalex
Stark

sann

berörande

verklighetssaga
2009-03-02

  Per Teofilusson
Strömmar sorg och låter ödmjukhet. Så blev det, utan bitterhet.
2009-03-01

  SeXara
Vackert vackra Viol... kärleksgåvan är den allra största av gåvor... den är vacker och förförisk och plågsamt smärtsam. Tack för text som berör mig
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol