Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är så bra..

 

hon har tålamod

det är bra

för mig tar det tid

att ta in

att jag har hittat fram

hon är så vacker

i allt hon är




Fri vers av micke marin
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-28 22:36



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Underskönt skaldad poesi!!!
2009-03-05

  Blåbäret
så härlig närvaro det var här..mysiga leende rader
2009-03-01

  © anakreon VIP
Söndagsmorgonen värmdes
upp av ett brett leende.
Tack!
Carl-Erik
2009-03-01

  korpfjäder
aha.
kärlek. Hm.
farliga droger det där.
2009-03-01

  genni VIP
Låter som kärlek :)
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin