Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina memoarer.

Blad efter blad virvlade förbi,
snurrade uppåt
och dalade ner igen.
Sidan 1, sidan 2,
alla flög förbi
i den löftesrika vårvinden.

Hela mitt liv, mina memoarer,
ystert dansande
i det kala grenverket.
Leende vinkade jag
när dom försvan.
Torkade en tår på kinden.




Fri vers av alikavalika
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-01 13:27



Bookmark and Share


  Tina Q
Uppgiven känsla, vemodig - men samtidigt "nystartskänsla" - som upplever jag din dikt.
Och så tycker jag att den är vacker - målar en väldigt vacker bild!
2009-03-02

  mare VIP
Mycket fint........
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika