Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal text


Vad ni kan se

Utsidan är bara vad ni kan se, ett leende på mina läppar.
Men insidan kan ingen se, mitt sorgsna och brustna hjärta.




Övriga genrer av Noomi Henning
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-01 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noomi Henning
Noomi Henning