Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17 juni 12


En tanke på dig

En tanke på dig
följs av saknaden efter dig
och jag blir
blockerad,

kan inte röra mig
kan inte tänka
på nåt annat
än dig,

kan bara sitta stilla
och titta på din bild
helt orörlig
medans hjärtat
springer i förväg.

Inte visste jag
att jag skulle komma att gilla dig
så mkt som jag faktiskt gör
just nu.




Fri vers av Noomi Henning
Läst 687 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-17 12:41



Bookmark and Share


  Jasmine_S
åh vad fint skrivet, som alltid (:
Du är duktig!
2012-06-27

  Dyrbye
Jätte fint skrivet!
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Noomi Henning
Noomi Henning