Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fynda


Fynda på Erikshjälpen
Kan va en lördagshöjdare
11 st filmer med
Roland Hassel
Från 86

”Några kvällar räddade”
Och…. De med den äran




Fri vers av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-02 21:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dessutom går pengarna till välgörande ändamål.
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO