Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter en långpromenad i solskenet kommer jag hem...


åh herregud!

 

nygräddade pannkakor

med kanel

jordgubbsylt å grädde




Fri vers av micke marin
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-01 16:13



Bookmark and Share


  Blåbäret
åh...bara av att promenera?...vill oxå!
2009-03-01

  Alfie M
Tycker om hur rubriken bryter mot den övriga texten!
Mums!
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin