Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksmusik


Kärleks musik
Är inte likt
Nåt annat
Men ändå…

De man hör
Med den det rör
Skapar utan logik
Ofta en stämning
Av romantik

Med en kärlek rik
Och en speciell benämning
Som är unik
Och utan kärlekshämning




Fri vers av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-02 05:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
BRA!
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO