Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wasa?



Wasaloppet

Tusentals människor

Med alldeles för mycket fritid

Och för lite fantasi

Tänk att bara tuffla runt på nederbörden

Varv efter varv…

Med nästan 9 mils crescendo

1 dag, en söndag den första i mars

”om de inte regnar”




Fri vers av LassO
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-02 05:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO