Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återvändarord "I´m baack" =) Tack för alla varma välkomnanden!


poeter.se


så länge var jag borta
härifrån
långt borta

trodde jag var hemma
där
i den familjen

och det var jag


men hemma är
där jag hänger min hatt
och nu har jag hängt den
här
hos er
- hos oss!

jag är här
igen
hemma


välkomnades varmt
åter
av gamla vänner

och det känns skönt
skönt

längtar att lära känna
nya




nu parkerar jag skorna här
rakt under hatthängaren
och stannar

hemma
i lugn och ro





Fri vers av Tina Q
Läst 807 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-03-01 18:48



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Är nu bortom ord och tankar, kan därför inte ta till mig riktigt, detta att vara borta - i vilken bemärkelse?
2010-07-11

  aol
välkommen i min famn och tillbaka, kraaaaaam vännen
2010-06-07

  AjBi
Ser fram emot att läsa din nästkommande text, vännen :-)
2009-07-19

  En strimma av guld
Välkommen åter. Jag tillhör de mer nya men hoppas få läsa mycket av det du skrivit. Ska läsa mer av det som finns.

Monica
2009-03-17

  Connie
Ett bra beslut! Är säker på att du kommer att trivas.
2009-03-15

    ej medlem längre
Från Argus, menar jag ... förlåt menade inte att mystifiera dig!
2009-03-11

    ej medlem längre
Ah, en gammal bekant, tror jag? ;-)

Väl mött!
2009-03-11

    sunnanvind
Välkommen hem då:) Sätter igång en kanna kaffe...;)
2009-03-02

    sårosa
konstigt undrade just vart hade tagit vägen från argus .. och så hittade jag dig här *ler*

/allteinterosa
2009-03-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Till skriveri
Du tog Ditt kliv
vad jag hoppas
är att det får
ett gott driv!
2009-03-02

  Howlit
ler här i samförstånd med dej vännen=)

Tänk vilka rundor livet tar... sen är man till slut tillbaka. Med massor av nya erfarenheter med sej i bagaget att dela med sej av=)

Kram på dej/Mija
2009-03-02

  Caprice! VIP
Nyputsade är dom också, ser jag... :-)
Lätt att börja ett nytt liv på webben, vånne det vore så annars också...
2009-03-02

  Rosmarin
hoppas du och dina skor och din hatt ska trivas länge här!

har saknat dig här på poeter.se
2009-03-01

  systeringer
Ibland behöver man ta en längre omväg innan man hittar hem. Men som du säger, hem är där jag hänger min hatt!
2009-03-01

  Berit Robin Lagerholm VIP
Välkommen tillbaka i hamn
där du varmt kan segla i famn
stor där taggar ej kan fram nå
och man ej behöver stå på tå

glader att åter läsa alster så fina
alla de som som tecknas som dina
välkommen välkommen hem Tina
2009-03-01

  Måna N. Berger
Välkommen hem Tina :) och har du fått en amaryllis av någon poet??? :)
2009-03-01

  Suzy med punkterna
Borta bra men hemma bäst. I lugn och ro hälsar jag dig välkommen tillbaka.
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q