Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni betyder allt.

Älskade mamma och pappa,

hur kan ni orka med

min inbitna envishet

alla platta fall och ovissheten

den som får mig att kura ihop mig till en boll

och skärma av omvärlden

era hjärtan slutar aldrig att slå

för mig och min bror

mamma, du slutar aldrig att oroa dig

och du ställer alltid upp

pappa, du är min borg

pojkvänner har mycket att mäta sig med

jag älskar er förutsättningslöst

tack för att ni låter mig göra misstag

för att ni inte dömer

tack för tryggheten ni ger mig

för att ni aldrig viker en tum

Älskade mamma och pappa,

ni betyder allt.

 




Fri vers av Hélène
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-01 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn