Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fy fasen, snart vänder dom..... ;=)


Inte Lil(l)a


Köp Löfbergs lila
Om du håller på Färjestad
Ja om du är så förbaskat dum
Tänk bara lila… den lila smaken

Det finns faktiskt bättre
Det finns faktiskt Gevalia
Jag menar, Gävle
Eller Brynäs
Där finns både korv, kaffe
Ahlgrens bilar och Läkerol




Fri vers av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-10 19:20



Bookmark and Share


  Roula O
*ler*
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO