Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort bort


Tar du kort

Frågade hon och höll fram ett

Givetvist, svarade han jag tar

Alla kort

Sen nappade han åt sej det och gick…




Fri vers av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-05 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO