Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta Skrik

 

Ord så meningslösa

Världens tystnad

Blodet droppar

Från en trasig kropp

Ord ingen vill höra

Ljud ingen vill lyssna till

Allt släpps

För ett återfall

I natt brinner livet

 

 

Ängeln tystnar för gott




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 258 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-01 22:17



Bookmark and Share


  Hélène
vacker sorgsenhet över de där orden.. snyggt skrivet. /H
2009-03-08

    Tea Alex
Sorgligt.
2009-03-02

    Herr Ångest
Så mörkt att man nästan drunknar i de svarta orden.

Starkt skrivet.. antagligen så det känns när en missbrukare får ett återfall.. ett sista sådant också. Ruskigt bra.
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel