Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ingen särskild dag idag

 

Tvätten är nästan klar för ikväll

jag får sova mellan rena lakan

ungdomarna fnittrar

och Beck var bra

 

Det är en ingen särskild dag idag

vädret var fint och maten blev god

det är den första mars

och våren känns i luften

 

Nej, det är ingen särkild dag idag

det är inget speciellt med den alls

 

men jag är nöjd ändå

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-01 23:30



Bookmark and Share


  noname_realmind
Den som har förmåga att uppskatta de små sakerna, blir rik... :))

Mysdikt!
2009-03-02

    Bodil Sandberg
Vilken härlig dikt..ord av förnöjelse och vikt!applåder!!
2009-03-02

  Carola Zettergren
Underbart detta, inga särkilda dagar är så här sköna!!!:)
2009-03-02

  Lili Samuelsson VIP
sådana dagar är bra, de som inte är nåt särskilda men finast ändå
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP