Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SORTS BARRIÄR

 

 

 

En fot i helvetet där jag för alltid är känd

Jag ska lägga mig att sova, du kommer ihåg

Drömmens oändliga vaka

En pjäs vi tillsammans såg

 

En vision av varsamhet och krav

Valde att försvinna i brus

Och det blev aldrig antikens timme

Det är för lätt att lämna ett 40 våningshus

 

Håll i dig själv på vägen ner

Jag hörde genom väggen ditt liv

Det stannade i luften flera dar

Och min penna skrek skriv för fan, skriv!

 

Jag ska byta in det här hjärtat

Mot något mindre ömtåligt och skört

Jag ser en skylt med Exit på

Så kanske är det redan fullständigt kört

 

Jag antar för mycket i varje stund

Låter garden stanna i försvar

Fäktar mot glasfåglarna omkring

Det är mitt huvud inte ditt som är kvar

 

Ord håller mig aldrig nere för räkning

Jag vill ha själ och sen din nakna hud

Då kan du få vinna på stående räkning

Men fem i fyra förvänta dig inga bud

 

Manhattans lag gäller inte här hos mig

Så jag lät dig förvirras ytterligare en stund

Där din elegans och smak framträdde

Sen flydde vi ur moralen utan en blund

 

Stannar i en långsam dans, Brown sugar

Dina lockar fast i min hand

En trappa upp finns universums skyline

Vi möter den på tu man hand

 

 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-02 04:57



Bookmark and Share


    Melona
finfinrt

sorgligt och med känsla.

det känns fint att läsa dina texter om morgonen...
som små filmer, musikvideos
skönt att den här var okursiverad med, då da...


gött ällär?!
2009-03-10

    sofia flow
aj love
2009-03-08

  peter markurth
gillar
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna